Naar de cloud met Microsoft 365


Microsoft 365

Microsoft 365 Premium voor Professionals en Kleine Bedrijven.

MBD Automatisering regelt voor u een vlekkeloze implementatie of naadloze overgang naar Microsoft 365
Informeer naar de mogelijkheden en prijzen.

Net als uw vertrouwde Office, maar dan beter

Microsoft 365 is dezelfde Office programma’s die u al kent en elke dag gebruikt. En nog meer. Omdat Microsoft 365 werkt met kracht van de cloud, kunt u vanaf vrijwel elke locatie en elk apparaat (pc, Mac en tablet) met uw programma’s en bestanden werken en zijn ze altijd up-to-date. Hetzelfde geldt voor updates van functies: u krijgt ze automatisch.

Met zakelijke e-mail en agenda’s blijft u op de hoogte

Voorkom haperingen in de communicatie. Met zakelijke e-mail en gedeelde agenda’s die vrijwel overal toegankelijk zijn, blijven gebruikers synchroon en op schema.

Werk samen dankzij het online opslaan en delen van bestanden

Met Microsoft 365 OneDrive & SharePoint kunt u bestanden veiliger delen met collega’s, klanten en partners. Werk vanaf vrijwel elk apparaat samen aan documenten die altijd actueel zijn.

Online vergaderen brengt iedereen samen

Met onlinevergaderingen is afstand geen probleem meer. Wilt u iedereen samenroepen? Host een onlinevergadering waarbij u in realtime notities kunt maken en uw scherm kunt delen.

Eén vertrouwde omgeving, zelfs onderweg

Met mobiele apps kunt u uw Word-, Excel- en PowerPoint-bestanden en nog veel meer op uw mobiele apparaat bekijken en bewerken. En wanneer u weer achter uw bureau zit, zijn ze daar ook beschikbaar, met dezelfde inhoud en opmaak.

Office-documenten maken vanuit elke webbrowser

Met Office Online kunt u via elke browser Office-bestanden maken, bewerken en delen met apps die aanraakfunctionaliteit ondersteunen. U kunt zelfs tegelijk met anderen aan documenten werken en zo problemen als gevolg van verschillende documentversies voorkomen.

Beveiliging, naleving en privacy waarop u kunt vertrouwen

Beveiliging, naleving en privacy in de cloud? Jazeker. En we blijven Microsoft 365 voortdurend verbeteren om uw vertrouwen te verdienen en te behouden.